Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών για το Σχολικό Έτος 2023-2024

Ξεκινάει αύριο 28 Ιουνίου η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών ή μετεγγραφών στα Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-2024.

Η εγγραφή πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/

Ειδικότερα για το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ σας ενημερώνουμε:

  • Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ Τάξη έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου ή Σ.Δ.Ε., οι οποίοι μετά από 3 έτη σπουδών αποκτούν απολυτήριο Λυκείου και Πτυχίο στις παρακάτω ειδικότητες των αντίστοιχων τομέων:
  • Τομέας Μηχανολογίας με τις ειδικότητες «Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου» και «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και κλιματισμού»
  • Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού με την ειδικότητα «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων»
  • Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος με την ειδικότητα «Τεχνικός Τεχνολογίας τροφίμων και ποτών»
  • Τομέας Πληροφορικής με την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής»
  • Δικαίωμα εγγραφής στη Β΄ Τάξη έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, οι οποίοι μετά από 2 έτη σπουδών αποκτούν Πτυχίο, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας του τομέα που έχουν επιλέξει. 

Στα Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. φοιτούν εργαζόμενοι/ες μαθητές/τριες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ συστεγάζεται σε κτηριακό συγκρότημα με το Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ., το Εργαστηριακό Κέντρο και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών επί της Λεωφόρου Ελευθερίας 3 και το ωράριο λειτουργίας του είναι από τις 18:00 έως τις 22:30. Επίσης, για τους μαθητές που πρόκειται να αποκτήσουν απολυτήριο, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης, από και προς το σχολείο, με λεωφορεία ή  ταξί ή σε ιδιαίτερες περιπτώσεις η δυνατότητα χορήγησης επιδόματος καυσίμων για χρήση ιδιωτικού μέσου. Η πρώτη φάση των εγγραφών ξεκινάει στις 28 Ιουνίου και θα κρατήσει έως και τις 7 Ιουλίου. Πληροφορίες στα  τηλέφωνα: 2373065406 & 6974986391.

Διαμοιράστε αυτή τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα